DIY Χάρτινα Λουλούδια από Παλιά Περιοδικά

Επειδή τα περιοδικά που αγοράζουμε συνήθως είναι ελκυστικά για λίγες μόνο εβδομάδες ή σε ορισμένες περιπτώσεις το πολύ για μήνες, ευκαιρία για να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά χάρτινα λουλούδια DIY.











 
Θα χρειαστείτε:

Ψαλίδι
Κολλητική ταινία
Ταινία ανθοδετικής
Ξύλινα καλαμάκια
Παλιά Περιοδικά
1. Πολύχρωμες διαφημίσεις από περιοδικά,  περιοδικά γάμου ή μόδας καθώς έχουν πάντα ένα σωρό ολοσέλιδες διαφημίσεις διπλής όψης.


2. Με τα χρώματα που θέλετε να δείξουν πιο πολύ στραμμένα προς τα πάνω, διπλώστε την σελίδα στη μέση και στη συνέχεια,  διπλώστε ξανά την κάθε σελίδα πίσω στον εαυτό της, έτσι ώστε να έχετε 3 αναδιπλώσεις όπως στην παρακάτω εικόνα.




3. Με τις αναδιπλώσεις στραμμένες προς τα επάνω κόβετε με το ψαλίδι κατά μήκος της λωρίδαςαφήνοντας τουλάχιστον ένα εκατοστό στο τέλος.


4.
Κολλήστε το ξύλινο καλαμάκι στο τέλος της λωρίδας. Κυλήστε τη λωρίδα γύρω από το καλαμάκι, κρατόντας σφιχτά όπως κυλάτε και πιέζοντας για να σχηματίσετε ένα ωραίο στρογγυλεμένο λουλούδι.

5. Πάρτε
λίγη ταινία και τυλίξτε τη σφιχτά γύρω από τη βάση τραβώντας το χαρτί.

6
. Στη συνέχεια πάρτε την
ταινία ανθοδετικής και τραβήξτε την ελαφρώς  και τυλίξτε το γύρω από το λουλούδι από τη βάση προς τα κάτω.



7. Τέλος


Ανάλογα με
τα χρώματα των διαφημιστικών μπορείτε να κάνετε διαφορετικά μπουκέτα και στη συνέχεια να τα βάλετε σε ένα δοχείο της επιλογής σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κονσέρβες τροφίμων ή κάποιο γυάλινο βαζάκι καλυμμένο και πάλι με ένα όμορφο φύλλο παλιού περιοδικού.

Διαβάστε ακόμα

- 12 Συμβουλές για να Μειώσετε τις Ρυτίδες

Φροντίδα για Σκασμένα Χέρια

- Συμβουλές για μάσκες ματιών

- Έξυπνες συμβουλές για απαλή επιδερμίδα

- Φροντίδα για Σκασμένα Χέρια

- 7 Έξυπνες Συμβουλές Ομορφιάς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου