H αμυγδαλιά και τα θρεπτικά συστατικά της

Η αμυγδαλιά είναι ένα από τα δέντρα που μας δίνουν ζωοδότρες τροφές.


Το αμπέλι, η ελιά, η ροδακινιά, η χουρμαδιά, η αμυγδαλιά και η σουσαμιά θεωρούνται δέντρα ιερά, διότι οι καρποί τους μπορούν να θρέψουν τον άνθρωπο για αρκετές ημέρες, όταν υπάρχει έλλειψη οποιασδήποτε άλλης τροφής.














  • Το κλαδί της αμυγδαλιά που σας ενθουσίασε όταν το βλέμμα σας έπεσε του, είναι το καταλληλότερο για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Αυτό το κλαδί είναι εμποτισμένο με εκείνες τις ζωτικές ενέργειες που σας είναι χρήσιμες τη συγκεκριμένη εποχή. Είναι βέβαιο οτί θα σας χαρίσει ομορφιά, χαρούμενη διάθεση, καλή υγεία και κατά συνέπεια αρμονία, θα αυξήσει με θετική ενέργεια το χώρο που θα το τοποθετήσετε και τα άτομα που θα σας επισκεφτούν, θα νιώσουν ωραία αισθήματα για'σας.


  • Τα άνθη της αμυγδαλιά ακτινοβολούν θετικότητα, καθαριότητα, αγνότητα και ομορφιά. Τα λευκά άνθη μας δημιουργούν διαύγεια και τα ροζ άνθη τρυφερότητα και αγνά συναισθήματα.


  • Οι παραπάνω ιδιότητες που υπάρχουν σε αφθονία στα άνθη της αμυγδαλιάς είναι πολύτιμες, γι'αυτό φροντίστε όταν κόβετε ένα κλαδί να μνη χάνετε καμία ποσότητα ευεργετικής ενέργειας.


  • Παρατηρήστε με προσοχή ποιο σημείο του κλαδιού είναι πιο εύκολο να κοπεί χωρίς να τινάξετε άνθη από το υπόλοιπο δέντρο. Όσα περισσότερα άνθη είναι επάνω στο κλαδί σας, τόση περισσότερη ενέργεια θα μεταφέρετε. Για το λόγο αυτό να κόβετε πάντα τα κλαδιά σας με το ειδικό κλαδευτήρι φυτών και μεταφέρετέ το με προσοχή στο χώρο σας.


  • Το κλαδί της αμυγδαλιάς θα εκφραστεί καλύτερα αν τοποθετεί σε ψηλό βάζο και σε ένα χώρο που θα του επιτρέπει να απλωθεί με άνεση. Απαλλάξτε το σημείο που θα το διακοσμήσετε από περιττά αντικείμενα για να βοηθήσετε να σας χαρίσει όλη την ωραιότητά του.


  • Για καλύτερα αποτελέσματα, ζητήστε από το ίδιο να βρεί τη θέση που του ταιριάζει και ευχαριστήστε το για το άρωμα, το χρώμα και το σχήμα του. Αν είστε από τα άτομα που χαίρονται να μοιράζονται την ομορφία με τους άλλους, καλέστε αγαπημένα σας πρόσωπα και θαυμάστε μαζί τους τη σύνθεσή σας... Το κλαδί θα σας γίνει ακόμα ωραιότερο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου