Πώς να είσαι όμορφη χωρίς μακιγιάζ

Το μακιγιάζ είναι υπέροχο, αλλά πόσες φορές συμβαίνει να βαριέστε θανάσιμα όλη αυτή τη διαδικασία του βάψου-ξεβάψου; Το να αναδείξουμε λοιπόν την φυσική μας ομορφιά θα μας γλιτώσει από τον κόπο αλλά και από αρκετά έξοδα. Ας δούμε λοιπόν μερικά έξυπνα tips για να δείχνουμε όμορφες χωρίς μακιγιάζ.

  • Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που βοηθάει στην ανάδειξη της φυσικής μας ομορφιάς είναι ο καλός ύπνος. Οχτώ ώρες ήρεμου, συνεχούς ύπνου θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα γύρω από τα μάτια, προσφέροντάς σας ένα λαμπερό βλέμμα.







  • Το δροσερό νερό, μια ενυδατική κρέμα που φυλάτε στο ψυγείο ή κρύες κομπρέσες κάνουν εκπληκτική δουλειά. Θα σας ξυπνήσουν, θα κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει ζωντανή και λαμπερή. Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας αισθανθείτε την κούραση να σας καταβάλει, το κρύο νερό στο πρόσωπο θα σας προσφέρει «άμεση επαναφόρτιση».
  • Η απολέπιση και η ενυδάτωση είναι απαραίτητες. Για να δείχνετε όμορφη χωρίς μακιγιάζ η επιδερμίδα σας πρέπει να είναι καθαρή, ζωντανή και λαμπερή. Γι’ αυτό μην ξεχνάτε την απολέπιση μια φορά την εβδομάδα και την καθημερινή ενυδάτωση. Και επίσης μην παραλείπετε να καθαρίζετε το δέρμα σας πριν την ενυδάτωση, αν δεν θέλετε να έχετε φραγμένους πόρους και μαύρα στίγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου