10 Έξυπνες Συμβουλές για Καλύτερο Σεξ

1. Δείξτε αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι, ίσως, το πιο σέξι πράγμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να «ανάψει» έναν άνδρα και το αντίστροφο. Πάρτε στα χέρια τον έλεγχο και δείξτε σιγουριά για το τι θέλετε και πώς το θέλετε.


2. Απολαύστε ο ένας το κορμί του άλλου. Κάντε κομπλιμέντα ο ένας στον άλλο και κάντε τον/τη σύντροφό σας να αισθανθεί σέξι και επιθυμητός/ή
.3. Μιλήστε. Η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας σχετικά με το σεξ είναι απαραίτητη για καλό σεξ. Μιλήστε για το τι σας αρέσει, για το τι μπορείτε να βελτιώσετε και πώς.
4. Προκαταρκτικό παιχνίδι. Πολλές φορές τα ζευγάρια ξεχνούν ότι τα προκαταρκτικά είναι μέρος της ερωτικής τους ζωής. Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι απαραίτητο συστατικό για καλό σεξ.
5. Κάντε έκπληξη στον/στη σύντροφό σας. Το παρακάτω μπορούν να το εφαρμόσουν, κυρίως, οι γυναίκες: Φορέστε τα πιο σέξι σας εσώρουχα και περιμένετε τον σύντροφό σας να γυρίσει στο σπίτι. Θα έχετε το πάνω χέρι!
6. Κλείστε την τηλεόραση. Μπορεί να σας αρέσει να βλέπετε τηλεοπτικές σειρές μαζί, όμως η τηλεόραση πρέπει να σβήνει όταν έρχεται η ώρα για... κρεβατοκάμαρα. Σβήστε το κουμπί και δώστε προσοχή ο ένας στον άλλον.
7. Πιείτε καφέ. Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι περίπου 2 φλιτζάνια καφέ την ημέρα μπορούν να ενισχύσουν τη γυναικεία λίμπιντο. Ακόμη κι αν αυτό δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο, η καφεΐνη θα βελτιώσει τη συγκέντρωσή σας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια του σεξ.
8. Διαλέξτε μουσική. Η κατάλληλη μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία σας. Επιλέξτε τραγούδι ανάλογα με τις ορέξεις σας και δείτε τη διαφορά στην επίδοσή σας.
9. Σβήστε τα φώτα. Ακόμη καλύτερα, δέστε ο ένας τα μάτια του άλλου. Χάνοντας την αίσθηση της όρασης, αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε πιο έντονα τις υπόλοιπες αισθήσεις. 
10. Κάντε ένα ντους μαζί. Πλένοντας και δείχνοντας φροντίδα ο ένας στον άλλον, θα νιώσετε και οι δύο πιο έτοιμοι για να μεγαλουργήσετε στο κρεβάτι.

Διαβάστε ακόμα 


Χρόνια Nόσος και το Σεξ

 FENG SHUI για το Σπίτι σας
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Συμβουλές για το Σπίτι

Αλλεργίες και καλλυντικά: Τι πρέπει να προσέχουμε

Πως να φτιάξετε άρωμα απο Vodka


Πώς να φτιάξετε γιαούρτι στο σπίτι σας

Πώς να Φροντίσετε τα Μαλλιά σας

Πως να Φροντίστε τα Μεταξωτά σας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου